Categorie├źn
Aanbiedingen
Craft Men Active Comfort RN LS

1336

€ 44,95*   € 39,95*
Nieuwsbrief
Aanmelden

Intervieuw Februari '17:

Mario Schollen, eigenaar van VDS Rentals b.v., heeft zijn zoon, Tommy Schollen, leiding gegeven over VDS Workwear; “Het werd tijd voor verjonging en vernieuwing” aldus Mario Schollen.
 

VDS Rentals

VDS Workwear is een onderdeel van VDS Rentals, opgericht in 1996. Mario Schollen is als trotse eigenaar in 2012 verhuisd naar de Orionstraat, waar VDS Rentals op dit moment nog steeds gevestigd is. Met ca. 15.000 m2 aan bedrijfsruimte weet VDS Rentals zich goed in de markt te zetten op gebied van verhuur en handling.
 

VDS Workwear: Work it, Wear it!

Tommy Schollen: “Wij zijn gespecialiseerd in werkkleding, werkschoenen en safety-wear. Wij zijn dan ook dealer van Tricorp, Santino en Newwave. De kleding die u kunt bestellen, kunt u voorzien van logo door middel van borduren, zeefdrukken of transfers.”
“Work it, Wear it! Een slogan die past bij VDS Workwear. U werkt? Wij verzorgen uw bedrijfskleding. Van petten tot aan werkschoenen. VDS Workwear heeft het allemaal. We willen bedrijven “ontzorgen” doordat er snel en goed geleverd kan worden.” VDS Workwear is gevestigd in Tilburg, DE textielstad van Nederland!
 

Specials

Wij kunnen voor u een kledingstuk ontwerpen en speciaal laten maken zodat u, als bedrijf, uw eigen identiteit mooi kunt neerzetten. Dit noemen wij een special. “natuurlijk zitten er wel wat regels aan!” aldus Tommy Schollen. “In onze gloednieuwe showroom vertellen wij hier graag meer over natuurlijk!” zegt Tommy met een grote lach op zijn gezicht. “Voor meer informatie kunt u altijd mailen of bellen! Work it, Wear it!”
 
VDS Rentals B.V. VDS Workwear
Orionstraat 55c Orionstraat 55c
5015 BR Tilburg 5015 BR Tilburg
info@vdsrentals.nl info@vdsworkwear.nl
www.vdsrentals.nl www.vdsworkwear.nl

Rabobank: IBAN: NL26RABO 01439.14.898
Btw nr:NL8200.42.754.B01
Kvk nr:17235554

 

Foto
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.